maloobchodní prodej brambor od 23.03.2020 je obnoven za těchto podmínek:

 

      1.) budou obslouženi pouze zákazníci, kteří budou mít na obličeji ochrannou roušku
      2.) zákazníci budou mít ochranné rukavice nebo před vstupem do bramborárny použijí dezinfekci na ruce, ketrá jim bude poskytnuta
      3.) platba bude možná zatím hotově,  od cca 14.04.2020 pouze bezhotovostně platební karttou  ( bude upřesněno )
      4.) zákazníci budou do objektu bramborárny vstupovat pouze po vyzvání a jednotlivě . 
 

 

Aktuálně prodáváme:

KONZUMNÍ BRAMBORY

Cena 10,- Kč/Kg vč. Dph

 

KRMNÉ BRAMBORY

Cena 200,- Kč/q vč. Dph - volné

       Cena 250,- Kč/q vč. Dph - pytlované

 

SADBOVÉ BRAMBORY

 

Odrůdy: Colette, Marabel, Adel, Julinka, Princess, Dali, Belana, Antonie, Red Anna,  

Nově pro konzumní sadbu množíme odrůdy: Primabelle, Colomba, Sunshine

 

                                                            Cena 15 000,- Kč/t vč. Dph v balení 25 kg

                                                            Cena 17 000,- Kč/t vč. Dph v balení 5 kg

Jednotlivé odrůdy sadeb do vyprodání zásob, aktuální informace na bramborárně.

 

Pracovní doba:

Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00

Úterý    7:00 - 11:30 12:30 - 15:00

Středa   7:00 - 11:30 12:30 - 15:00

Čtvrtek 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00

Pátek    7:00 - 11:30 12:30 - 15:00

 

 

Doplňující informace
Jitka Chadimová vedoucí bramborárny tel: 739 041 123 email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

 

 

 

Pro uskladnění i přímou spotřebu je možno zakoupit tyto odrůdy brambor:

- Colette

- Marabel

- Dali

- Adela

- Julinka

- Princess

- Belanan

- Antonie

- Gala

- Red Anna (červené brambory)

Varný typ brambor A: jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha - mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté - nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.

Varný typ brambor B: jsou vhodné jako univerzální přílohové hodí se do salátů, gulášů, polévek a pro restování - po varu se částečně rozsypávají a mírně moučnatí.